Neriman Neslihan Atagül


Fatih Harbiye dizisi başrolü Neslihan Atagül dizimizde Neriman rolüyle karşımıza çıkıyor.

NESLİHAN ATAGÜL KİMDİR

Neslihan Atagül (d. 20 Ağustos 1992), Türk sinema ve dizi oyuncusudur.

Fatih Harbiye nreiman resimleri
Filmografisi

Hayat Devam Ediyor (2011-2012) – Şirin Bakırcı
Araf (2012) – Zehra
Kalbim Seni Seçti (2011) – Melis
Canım Babam (2011) – Pınar
İlk Aşk (2006) – Genç Bahar
Yaprak Dökümü (2006-2010) – Deniz

Fatih Harbiye nreiman

Ödülleri

2013 45. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri Cahide Sonku En İyi Kadın Oyuncu Ödülü (Araf)
2012 Altın Koza Film Festivali Türkan Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü (Araf)
2012 Moskova 2morrow Film Festivali Şimdinin ve Geleceğin En İyi Oyuncusu Ödülü (Araf)
2007 Altın Koza Film Festivali Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü (İlk Aşk)

Fatih Harbiye neslihan atagül neriman

 

 

Fatih Harbiye neriman

 

 

Fatih Harbiye dizisi

 

 

Fatih Harbiye10

 

 

Fatih Harbiye8

 

 

Fatih Harbiye3

 

 

Fatih Harbiye

 

 

Neslihan Atagül

 

 

Fatih Harbiye

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.2/10 (20 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 6 votes)
Neriman Neslihan Atagül, 8.2 out of 10 based on 20 ratings

Bir önceki yazımız olan 1.Bölüm Fragmanı başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Neriman Neslihan Atagül ile Benzer Yazılar:

23 Temmuz 2013 Saat : 12:58

Neriman Neslihan Atagül Yazısı için Yorum Yapabilirsiniz

Fatih Harbiye Son Yazılar FriendFeed